Typiskt mig

Haahaha skulle logga in på min andra blohgg och skriva ett inlägg men så logga jag in här. Det var ju inte precis meningen ;)
Men jag har precis ätit, var i stallet innan och fodra och rykta dom.

Blir att gå dit igen om 1 timme :D

Hej ;)

Snart ska jag gå ner till stallet och pyssla om dom. Rykta och fodra. Kanske rider senare ikväll om det vär ledivt  i ridhuset, blir att trimma dom i dressyr.
Men nu ska jag pluggga först, hoppa ni haft en bra dag :)

Och det skulle vara jätte kul om ni kunde skriva en kommentar om vad ni ska göra med nån av era hästar denna vecka, exempelvis mån: dressyr tisdag: skogen osv.

Dagens ridpass och rosgårdens horse show






Hejsan.

Jag red bara Lolli idag, och det blev skogen. Men jag kanske rider Madicken senare får se. Jag red ganska lugnt idag, Hon lyssnade väldigt bra men var inte så jätte framåt. Jag travade lite först, sen galopp. Det gick bra :)

Jag har även anmält Madicken och Lolli till rosgårdens horse show! (www.rosgard.blogg.se) Jag anmälde Madicken till 90 cm som lite uppvärmningsklass, sen ska hon starta 120 cm.
Lolli ska vara med i 100 cm och LC dressyr :)

Nu ska jag fixa lite med headern + designen.

Detta hade jag på mig och Lolli.

+ sadel och träns

Rida

Bloggen kommer uppdateras dagligen från och med NU!:)

Nu ska jag gå ner till stallet. Det blir dressyr med Madicken i ridhuset och Lolli ska ridas ut i skogen. Det är sol här hemma men det är väldigt kallt ändå. Jag längtar verkligen till sommarn, hoppas jag håller på med lufthästar då också. Allt kan hända, men jag hoppas dom är kvar! <3

Uppdaterar när jag kommer in igen.

Vet ni vad..

..jag satt och läste lite inlägg som jag hade skrivit ibörjan av mitt bloggande. Och nu har jag blivit riktigt taggad på att kanske fortsätta blogga ändå.
Men det beror på om ni hänger med mig?
Ska vi köra? :D

Hjerpe Stall saga är slut.

Bloggen kommer läggas ner. Jag kommer fortsätta med mina lufthästar men inte uppdatera bloggen. Jag har försökt, men jag kan bara inte fortsätta med bloggen, det är så det är.

Det har vart otroligt kul att blogga här, men jag vill inte mer.


Jag fortsätter med mina lufthästar, och ni kommer fortfarande kunna nå mig på mitt mejlkonto; [email protected]



Många kramar Hjerpe Stall.

my stars!<3

nu ska jag börja rida mina ponnys ordentligt igen och få upp tävlingsformen igen, för snart börjar ätvlingarna. Detta blir ev den sista tävlingssäsongen på ponny. Sedan kommer Caligo hem och dår är han no 1 :)


Bästa ponnysarna!
gdfgdfgH

Skritta

Efter att jag pluggat ska jag skritta ponnysarna runt kvarteret, & göra iordning Caligo för avfärd...
Men jag bloggar nog mer ikväll :)

JOjjjjjo om Beslutet:
Tävling snart då ? :D <3


Sv: Jaa, visst! :) <3


Caligo

Älskar denna hästen så otroligt mycket, ja vet han finns inte på riktigt men han är som en vän till mig. Imorgon åker han, min prins.


Kommer sakna dig, men vi kommer ses igen. Jag älskar dig mina fina häst <3

Det känns tugnt, helt ärligt.

Beslutet

 Tänkte först sluta men nej, jag klarar mig inte utan lufthästar  så här blir det nu... Jag klarar inte av att sälja Caligo så han ska på foder till en luftmänniska så tar jag hem honom när jag blir får lång för Madicken och hon måste säljas. Lolli är jag på gränsen på att blir för lång för, men det funkar än så hon stannar :)


Så nu kör vi en omstart, är ni med? :D Jag vet att uppdateringen vart super dålig ett tag men det har med IRL att göra.



.

Uppdaterar så fort jag bestämt mig!

Neiwadas outfit

.

En grej jag funderat på

Jag har funderat på ibland att bara ha 1 lufthäst och nån som sällskaps som bara ska ridas lite lätt ibland. Helt ärligt så orkar jag inte ha tre hästar som ska ridas varje dag och ska hålla sin form, jag har spårat ut lite nu under den sista tiden.
Men det finns ju ett problem... Jag älskar alla mina tre lufthästar! Caligo är en av mina första lufthästar som betyder otroligt mycket för mig och Madicken är verkligen en toppenponny som kan komma hur långt som helst och har en jätte stor plats i mitt hjärta. Lolli är ju inte min, men eftersom S på soreca slutat vet jag inte vad jag ska göra med henne, men hon betyder också jätte mycket för mig!


Behöver verkligen fundera nu, om jag ska ha kvar alla 3, eller inte.

Hgdfgdfg


behöver veta vad ni tycker nu..

And the winner is..............................

Grattis! :D            DIN OUTFIT KOMMER KOMMA UPP IMORGON PÅ BLOGGEN!

jao.

Ber om ursäkt för den dåliga updaten, men alltså vi har haft jätte mycket läxor och så redan första veckan, ska försöka att vinnarn kommer upp imorn, & ja, jag har filmat! :)

:D

Blev inga ridpass idag helle reftersom jag ramla av en häst (irl) igår och slog i knät på isen... Det är lite svullet så det gör riktigt ont, men imorgon satsar jag på att försöka iaf. Ska nog avsluta outfit tävlingen idag också så får börja göra en header nu, dragningen kommer filmas, ska försöka så att filmen kommer upp innan 12 inatt iaf ;) Jag kommer inte prata så mycket typ bara säga namnet som stå rpå lappen och så lite mer kanske,, nej nu mäste kag på toa ciao!

Lady är såld

Min fina ögonsten Lady är såld, vi passade helt enkelt inte ihop vilket är lite synd.... För hon är verkligen en toppen ponny!
dfhdgdsgsdg

Förlåt att jag inte bloggat på så länge, men jag har haft fullt upp nu ett par dagar. Jag har därför inte ridit någon häst sen jag bloggade sist, men jag ska sätta igång dom mer nu när skolan börjar, jag börjar på onsdag så har några dagar kvar av lovet :)
Imorgon får vi se vart jag rider dom, blir nog ett dressyrpass för alla 3 i ridhuset.
Tävlingen kommer snart avslutas! Filmar dragningen :D

Förlåt

Har inte haft någon lust till att blogga, hästarna har fått vila rätt mycket nu också...


Custens

Det är helt ditt val att sluta, men jag kommer sakna dig jätte mycket <3

Hoppas det kommer gå bra med din foderponny!



/Hjerpe...

Liten tävling :)

Ska ha en liten tävling där man kan vinna en outfit till någon av sina hästar, allt du behöver göra är att kommentera Jag är med och skriva din mejladress ifall du skulle vinna :)

Jag kommer dra lott ur en burk, vill ni att jag ska filma dragningen?


Lycka till!

Ridit

Skrittade ut en tur på Lolli i bara grimma, inga tyglar eller nåt xd Men hon skötte sig jätte bra och  lyssnade på skänklarna, och när jag styrde med vikten.
Det var dock lite halkigt men inte så farligt...


Detta hade vi på oss:
vbfgb




Kvarter

Ska iväg till ett ställe nu och vara där några timmar sedan ska jag rida hästarna runt kvarteret, om jag orkar...
Skulle vilja pulsa runt i snön på baksidan av huset men det är nog för mörkt då, och gud vad det har sböat idag. Hehe man undrar ju lite varför snön kommer 1 januari? Det brukar vara snö i hela december ju, det har ju lixom kommit lite och sen har lite smällt bort -_-
 Men jag tycker snö är roligt iaf, Caligo älskar snö han med! :)


RSS 2.0