Äng

Red dressyr på Madicken på en äng idag. Gräset där var ganska högt så hn blev lite ofokuserad. Men annard gick det bra! Vi red på en volt, skritt, trav och galopp :)

Detta blir det sista inlägget innan fredag är i gbg.
Madicken ska ju till min kusin somsagt.

Ha det bäst!!

27/5 2012

Longerade Madicken idag ist. Ibland sprang hon och bara struntade i mig men hon lugnade ner sig ganska snabbt. Jag är jätte nöjd, hon var väldigt fin i galoppen osv!

På tisdag åker Madicken till min kusin som ska ta hand om henne under tiden jag är borta <33


The Dark Midnigt

Ojojoj kolla vilken snygging till ponny! hmmm vart tror ni den ska om allt går bra på provridningen?

Resultat från igår

En 2:a plats wihoo!

Vi kom 2:a i 110 cm klassen! Jag är jätte nöjd. Felfria. Men vi kom lite konstigt in på kombinationen  (mitt fel jag svängde lite för tidigt) men Madicken klarade det ändå, helt fantasiskt vilken underbar ponnt jag har! :) Jag vann en gästbloggning så den ska jag ta och skriva så fort jag hinner =)

Idag ska hon ridas i skogen/paddcoken lite lätt. Jag ska även provrida en svart d-ponny hmmm spännande ;) Men allt det där blir efter jag vart i stallet IRL.
Kul att det är några som tipsat mig om hästar på inlägget under också, jag funderar :)

Tipsa mig om d-ponnys som har stor kapacitet!

Madicken ska ju snart säljas :( Kommer seriöst sakna henne jätte mycket, hon har verkligen tagit mig upp i klasserna och vi har utvecklats tillsammans jätte mycket! Men jag börjar ju somsagt bli för lång och hon ska säljas efter sm, i mitten av sommaren.
Visste ni förrästen att jag har haft Madicken i 1 år snart? DET ÄR SANT! :D Hon kom hem till mig den 8 juni 2011!

Så jag tänkte redan nu börja kika på lite d-ponnys. Men det finns en del krav! Det ska vara en maxad d-ponny, mellan 145-148 cm. Den ska ha stor kapacitet i hoppning den behöver inte ha tävlat höga klasser, men ha kapacitet. Det går även bra om den tävlat högre klasser i hoppning. Och om du tipsar mig om en d-ponny, som jag fastnar för, så vill jag kunna ta hem den på prov.
Men jag har ingen bråska att hitta en ny ponny :)


Svar ;)

Postat av: Danni/Guldhovarna

ÄLSKAR BEN&JERRY!VILKEN ÄR DIN FAVO?

Sv: Mina b&j favoriter är nordic water peace och half baked!


Tävling på neiwda idag!

Idag är det hopp tävling på Neiwada :) Jag ska hoppa klass 2 med Madicken, alltså 110cm. Jag hoppas det går bra, det var ett tag sen vi tävlade, men Madicken har blivit så säker när hon ska tävla :)

Detta har vi på oss: (vi kör på lite klassisk outfit idag, vit schabrak osv)


+ sadel, träns, benskydd osv.


Nån som vill passa Madicken?

H


Ska iväg på klassresa till veckan, göteborg. Kommer vara borta 2 nätter + 1 dag, så jag undrar om nån kan tänka sig att passa Madicken då? Rida osv, hon kommer självklart hem till ditt stall under tiden jag är borta. Mejla [email protected] så berättar jag mer.

Inte kommentera, MEJLA! :)


Madickens `outfit´ till utomhus SM 2012!!!!

Sm närmar sig med stormsteg, Madicken är i super bra form så det kommer nog gå kanonens hoppas jag verkligen :)


Kommer ev bli dålig uppdatering under veckan...

...hoppas ni förstår, men vill helst vara ute i solen nu när det är sååå varmt ! Btw tog mitt första dop idag :D

Hann inte uppdatera igår

Förlåt men hann inte uppdatera igår, Madicken fick vila då jag inte hann rida.. Hon fick gå ut i hagen och käka gräs hela dagen :) Vad varmt det är har haft shorts på mig idag hihi! Det var 24.5 grader nyss här där jag bor, sjuuukt skönt :D

Idag ska jag antigen rida dressyr på Madicken eller skogen, får se. Ska ut och springa först bara, springer varje dag ;)

Dressyr

Hejj! Idag red jag ett dressyr pass på Madicken i ridhuset. Hon var väldigt fin, vi gjode lite skänkelvikningar. I mitten av ridpasset blev hon väldigt hoppig osv och då hade vi inte galopperat än så efter det blev det mycket bättre :) I galoppen tränade vi på galopp ombytten, det gjorde hon jätte bra men vi behöver finslipa ännu mer på det.
Imorgon (sön) kommer det antagligen bli dåligt med uppdatering så vi ska ha dop.

Madicken hade på sig:

Madickens pass


Yupp

Jag undrar om det är nån som har nån hopp tävling snart/på g? Jag skulle behöva starta några klasser med Madicken innan sommarlovet, kommentera om du har nån tävling så kollar jag upp det! :)
Hoppas ni får en bra helg också alla!

Longering

Jag hinner inte rida idag så ska snart gå till stallet och longera Madicken i ridhuset. Imorgon så ska hon dressyr tränas, ett riktigt hårt pass! :)

Btw, är jag den enda som är helt beroende av ben&jerry? Otroligt gott :D


Svar på kommentar

Rosgården om Börja igen?:
Yaay!Har längtat efter att se dig blogga igen!:D<3
P.s vart har Lolli tagit vägen?:)
 Sv: Antar att det är några som undrar var min underbara Lolli är så svara i ett inlägg :) Jo så här är det att jag är för lång för henne och jag kan ju inte lämna tillbaks henne till S som förut bloggade
 på soreca för hon har ju slutat och jag har ingen kontakt alls med henne... Så därför är Lolli hos en annan fodervärd.
Det är lite synd för det har inte gått så bra för mig och Lolli på tävlingbanan och vi har inte kommit ut så mycket på tävlingar :/ Men jag hoppas att det går bättre för Lolli och hennes andra luft fodervärd!!
gdfgdfg

Pass

Såg på hockey men så gjorde tjeckien 3-1 så då gick jag hit istället... Jag tänkte göra ett pass till Madicken, men jag kan typ ingeting om det eftersom jag precis började blogga igen och alltså måste man ha dom när man ska tävla på alla stall? :) Eller är det bara på soreca?


Skogen

Idag red jag i skogen med Madicken. Det gick super bra =) Vi red upp till en stig vid vattnet, det är jätte mysigt där. Galoppen funkade också jätte bra, dock har hon fått lite svårt med att hålla den så det måste vi verkligen träna på innan sm...:)

Nu ska jag snart äta grillat, mums :) Och Madicken trivs jätte bra i uteboxen, vilken tur!

Detta hade Madicken på sig idag: (vet att tränset är brunt och sadeln svart men hennes bruna träns är slitet )

68

Idag får Madicken vila

Madicken får vila idag, hon ska få byta box också, till en utebox ;)


google bild:


Lufthäst utomhus SM 2012!

Tänkte berätta lite om lufthäst utomhus sm som jag och Madicken håller på att kvala till. Det är en två dagars tävling uppe i Skåne. Vi kommer först att hoppa en uppvärmningsklass som endast ligger på 1m. Och sm klassen då som ligger på 120 cm! :)

Jag ser fram emot det här jätte mycket. Madicken ska ju säljas efter sommarn/efter sm tyvärr. Jag håller på att bli för lång.... :(  Kommer nog vara  ganska många som hör av sig ang henne men jag kommer verkligen välja hennes nästa ägare noga!


Börja igen?

Har funderat lite... Jag har bara Madicken hemma förtillfället (haha så stavas det väl inte ;D?) Vi satsar på sm i sommar, men saknar ni mig? Vill ni att jag ska börja blogga igen?

Det är upp till er :) Kommentera vad ni vill,ni kanske inte kan räkna med världens bästa uppdatering men ska försöka!

Kram från Hjerpe! <3
H

RSS 2.0