JAG SLUTAR

Alltså, tyvärr. Men hjerpe stalls saga är slut. Jag har mina luftisar kvar, men jag rider dom bara när jag har tid och vill. Bloggen kommer inte tas bort. Har snart haft den i ett år, startade den i april förra året. Jag är en svikare, jag sa ju att jag aldrig skulle lämna er :(

Men jag har inte tid, har nånting varje dag. Skolan & stallet.




Förlot
/HJERPE..<3


BLOGGPAUS

.

Promenad

Blev en kort promenad för båda ponnysarna idag.
Madicken:

Lolli:


God natt! :)

Svar på kommentarer

Det var några som undrade hur många hästar man fick anmäla till tävlingen, man får anmäla hur många hästar man vill. Lets go!!

Tävling

Kommer ni ihåg att jag lovade er en tävling i... torsdags tror jag det var? :) Iaf så lovade jag ju er det då här kommer den. Om ni vill vara med så är det nog enklast om ni skickar en kommentar, eller mejlar om ni nu vill det. [email protected]

Storhästarna, d-ponnyerna osv tävlar i egna klasser!

Gren: Gymkhana
För: Alla kategorier och åldrar
När: 18 mars 2012
 
Vinnaren får massa fina priser från lufthööks, även trean och fyran får lite grejer.



bilder från google!!


Hehe :D

EELLIINN  om Morgonridtur:
hjerpe vet du vem tjejen på bilden är?`

DET ÄR JU NELLIE BERNTSSON I PONNYAKUTEN!" Hon är lika gammal som mig och superkänd via sin blogg nellieberntsson.se MIN IDOL!
Sv: Klart jag vet att det är Nellie Berntsson, bilden är från hööks hemsida och jag hade den västen på mig när jag red Lolli och Madicken :)


Och det var bra att Wir påminde mig om tävlingen jag lovat er, den kommer strax! :) Ska bara ducha först, har vart i stallet IRL.

Morgonridtur

Jag red Lolli och Madicken nu på morgonen i ridhuset.

Lolli: Travarbete. Ingen galopp utan jag jobbade henne bara i traven. Gjorde lite skänkelvikningar och framdelsvändningar också, det gick jätte bra!


Madicken: Tränade på att öka och minska traven och galoppen. Hon lyssnade jäääätte bra och gjorde ökningarna super!!


Fodrat

Nyss vart ute och fodrat, och tog in dom och så. Dom vilar idag, orkar inte rida :S Alltså hela paddocken ser ut som en enda stor isbana, kommer ju ramla om dom ska ridas där. Skogen blev det inte heller då det är så blött. Så jaaa, vart ska jag ta vägen!!


Hemma.............

Nu är jag hemma! Hoppas ni tyckt om dom tidsinställda ;) Om jag ska vara ärlig så har jag inte kunnat rida mina pållar nåt dom senaste dagarna, alltså det är lite svårt att förklara varför. hehe.... :/

Nån gång under helgen kommer det upp en tävling, jag kommer inte avslöja förräns då var det är för tävling, men ni kommer gilla den :)




Och är det ingen som är intresserad av fina ponnyn, Magic? http://hjerpestall.blogg.se/2012/february/ponny-till-salu.html#comment

Sista dagen

TIDSINSTÄLLT.

Bloggar nog när jag kommer hem..:) btw, det är första mars tvåtusentolv idag om ni ville veta, just sayin.

RSS 2.0